mat

Mat

Bij de Matlessen wordt het hele lichaam getraind zonder apparatuur. De oefeningen zijn gericht op lenigheid, kracht, coördinatie en ademhaling. Ook de dieper gelegen spieren worden geactiveerd en sterker gemaakt. We bewegen met vloeiende overgangen door een serie Pilatesoefeningen. Na de les voel je je langer, sterker en bruis je van energie.

mve-equipment

Reformer

Bij Reformerlessen wordt het hele lichaam getraind met behulp van de klassieke Reformer. Door hiermee te werken voegen we weerstand en een bewegend element aan de training toe. De Reformer daagt je uit, maakt je sterker en helpt je ook om nog dieper in je lijf te werken. Balans, coördinatie, kracht en souplesse – de Reformer geeft altijd een uitdagende full-body-workout

barre-workout

Barre Workout

Geïnspireerd op de balletoefeningen die dansers aan de ballet barre uitvoeren, met invloeden uit Yoga en Pilates is de Barre les een pittige workout die garant staat voor mooie strakke benen, billen en buik en een goede houding en stretch. Een perfecte aanvulling voor diegenen die iets meer focus op de billen en benen willen. Doe mee en ‘feel de Barre burn”.

afinatower_shot6

Tower

Aan de Tower werk je met een diversiteit aan springs en weerstand. De benen en armen werken direct met de springs waardoor je o.a. diep in je core werkt. Je werkt in de les aan verbetering van je uitlijning, kracht, spierdefinitie en flexibiliteit. Het is een veelzijdige, dynamische, krachtige, maar vooral leuke training! Het is een heerlijke totale lichaamsversterkende training zonder stress op je gewrichten.

prive-training

Privé training

Iedere sessie aangepast op jouw lijf , conditie, specifieke aandachtspunten en doelstellingen – dat is Privé Training. We werken met alle Pilatesapparatuur en elke sessie is op jouw lijf geschreven. Ook duo trainingen (met 2 personen) zijn mogelijk.
Privé Trainingen zijn op afspraak.